Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
logo

Onze verkoopsvoorwaarden

Voorwaarden bij reservatie.

 1. Reservatie: De reservatie is pas definitief en geldig nadat het reservatieformulier is ingevuld door Boem-Patat waarna de klant deze naleest en een voorschot van €50 heeft betaald.
 2. Annulatie Bij slecht weer voorspelling kan u annuleren tot 12 uur voor levering. Annuleren kan enkel bij aanhoudende regen voorspellingen of bij overlijden van een naaste familielid bij deze situaties betalen we €30 voorschot terug de overige €20 zijn administratieve kosten. Of u kan de reservatie kostenloos omboeken naar een andere datum. Bij andere annulaties zal er geen voorschot worden terug betaald. Uitzondering Covid-19 kan u ook kostenloos verplaatsen naar een andere datum, stel dat de nieuwe gekozen datum toch niet kan doorgaan wegens een nieuw verbod van de overheid dan hebben jullie recht op een volledige terugbetaling van het voorschot.
 3. Betaling: Het overige bedrag van de gehuurde attracties gebeurd contant of via payconiq bij in ontvangst name van de gehuurde attracties OF op voorhand per overschrijving. Zorg dan voor een betalingsbewijs van de huurprijs bij levering. Zonder dit betalingsbewijs kan de levering niet plaatsvinden en dienen we de huurprijs alsnog aan te rekenen. Onze huurprijzen zijn inclusief BTW.
 4. Kortingen: Lees steeds de voorwaarden op onze website i.v.m. de kortingen die wij aanbieden. Steeds bij reservatie vermelden met welke korting de klant wenst te reserveren. De kortingen worden bij reservatie doorgevoerd Waardebon of cadeaubon kunnen wel bij levering van de totaalprijs afgetrokken worden. Korting en een waardebon kan samen gebruikt worden, tenzij anders vermeld staat in de voorwaarden van de kortingen.
 5. Levering, ophalen & plaatsing: De levering is gratis in de door ons opgegeven regio. Indien u kiest leveren/ophalen voor 1 dag kan u kiezen tussen 8-12u/18-23u. Voor een weekend leveren wij vrijdag tussen 14-20/ophalen zondag tussen 18-23u. Voor een midweek leveren we maandag tussen 8-11u/ophalen vrijdag tussen 10-14u. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de gekozen uren. Ten laatste de dag voor de levering ontvangt u een sms met het juiste uur van levering. Voor de plaatsing /ophalen hebben wij een vrije doorgang nodig van 1,00 meter. Leveren door het huis kan indien nodig maar er moet zeker 1,00 meter deurbreedte zijn. Bij grotere attracties is 1,30m zeker nodig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die eventueel in huis word aangericht bij de levering/ophalen. Indien op het afgesproken tijdstip niemand aanwezig is om de attractie in ontvangst te nemen zal de attractie toch aangerekend worden. In geval van niet of laattijdige levering, buiten de wil van de verhuurder, zal de klant geen enkele schadevergoeding kunnen eisen van de verhuurder.
 6. Bij reservatie gaat de huurder automatisch akkoord met al onze voorwaarden.
 7. Plaatsing De attractie dient op een vlakke en zachte ondergrond, bij voorkeur gras, klinkers, asfalt, geplaatst te worden. Het mag niet geplaatst worden op een puntige ondergrond (stenen, glas,...).De blower van het springkasteel mag nooit afgedekt worden.
 8. Voorzieningen De huurder moet stroom van 220V en 16A voorzien.
 9. Go-karts bij het huren van Go-karts zal je steeds moeten zorgen voor begeleiding bij de go-karts en er op letten dat de go-karts niet gestolen kunnen worden. Wij kunnen ook zelf voor begeleiding zorgen dit aan €35/uur.

 

Voorwaarden Boem-Patat bij levering

 1. Plaatsing: De attractie dient op een vlakke en zachte ondergrond, bij voorkeur gras, klinkers, asfalt, geplaatst te worden. Het mag niet geplaatst worden op een puntige ondergrond (stenen, glas,...).De blower van het springkasteel mag nooit afgedekt worden. Deze is bestand tegen water. Indien u de blower uitschakelt mag deze weer worden aangezet als de motor volledig tot stilstand gekomen is. Indien de attractie bij de huurder overnacht, zal de huurder instaan voor het afkoppelen van de blower en het veilig wegbergen er van. Het springkasteel mag na opstelling niet verplaatst worden. De toevoerbuis tot de motor moet steeds gestrekt liggen (voorkomt verbranding van de motor)
 2. Ondergrond: Op een zanderige ondergrond moet de blower op houten platen of op karton kunnen gezet worden zodat deze geen zand kan aanzuigen. Indien dit niet of onvoldoende is gebeurt en de blower is bij ophalen vol zand zal de herstelschade gefactureerd worden aan de klant.
 3. Aansprakelijkheid: De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen veroorzaakt door het gehuurde voorwerp tijdens de huurperiode. Alle schade anders dan normale slijtage, alsook eventuele reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik zullen worden aangerekend aan de huurder. De huurder blijft verantwoordelijk voor de volledige huurperioden.
 4. Verantwoordelijkheid: De verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens het gebruik, de op- of afbouw, schade aan grasvelden en andere ondergronden, schade aan elektrische installaties. U kan, indien gewenst, bij uw verzekeringsagent een extra verzekering afsluiten, welke elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvangst name tot de weder afgifte, met afstand van elk recht op verhaal lastten de verhuurder. Permanent toezicht van een volwassene is ten strengste aanbevolen. De huurder is verantwoordelijk wanneer het springkasteel bij hen geleverd wordt voor diefstal of beschadiging van het Springkasteel en het bijhorend materiaal. Er wordt dan ook verwacht dat de huurder vanaf dan waakzaam toe kijkt op de gehuurde goederen.
 5. Gebruik van de attracties: Schoenen, sleutelhangers of andere puntige voorwerpen zijn strikt verboden tijdens het gebruik van de attractie . Dit om materiële en lichamelijke schade te voorkomen. Het is verboden om op de muren te klimmen of te hangen. Verboden te eten of te drinken op de attractie. Het voorste gedeelte dient enkel als opstap. Hierdoor is het uit veiligheidsoverwegingen ook verboden hierop te springen. Een attractie is ontworpen voor kinderen. Permanent toezicht van een volwassene is ten strengste aanbevolen.
 6. Voorzieningen: De huurder moet stroom van 220V en 16A voorzien. De huurder zorgt voor een vrije doorgang van 1,00 meter om het springkasteel tot op zijn plaats te krijgen. zorg rond de attractie minstens voor een meter extra ruimte.
 7. Bij levering: zal de huurder een huurovereenkomst tekenen. Hiermee verklaart de huurder alle huurvoorwaarden, gebruiksvoorwaarden en factuurvoorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan. Ook bevestigt de huurder op de hoogte te zijn van de werking van het gehuurde goed en heeft hij notie genomen van de goede staat van de attractie.
 8. Go-karts: bij het huren van go-karts zal je steeds moeten zorgen voor begeleiding bij de go-karts en erop letten dat de go-karts niet gestolen kunnen worden. Wij kunnen ook zelf voor begeleiding zorgen dit aan €35/uur. Met de go-karts mag niet tegen elkaar gereden worden.
 9. Extra kost voor huurder bij het niet naleven van deze regels.

*Bij annuleren van de attractie binnen de 12u voor levering € 50.
* Als bij levering niemand aanwezig is en de attractie mee terug gaat: de huurprijs.
* Als er niet de voldoende ruimte is of geen 1,00 m doorgang is en het springkasteel nergens kan geplaatst worden € 50.
* Als bij het ophalen verlengkabel of andere materialen van Boem-Patat verdwenen zijn vragen wij € 50
* Wanneer de attractie uitzonderlijk vuil of etensresten worden aangetroffen €50
*Scheuren in de naden (stiksel) van de attractie door de huurder zelf gemeld voor ingebruikname van de attractie € 0
*Scheuren in de naden (stiksel) van de attractie vastgesteld door de verhuurder € 100.
*Scheuren in de attractie zelf (zeil): Forfaitair € 250

Deze prijzen zijn excl. Btw.

Wij hopen dat we deze boetes nooit moeten aanrekenen.

De huurder is verantwoordelijk voor gebeurende ongevallen en niet Boem-Patat.

 

Specifieke factuurvoorwaarden:

 1. Al onze facturen zijn contant te betalen op onze maatschappelijke zetel. Zie punt 3 voorwaarden reservatie.
 2. Elk bezwaar tegen de factuur moet onze maatschappelijke zetel schriftelijk en aangetekend binnen de 8 dagen na factuurdatum bereiken en dit op straffe van verval.
 3. Te late uitvoering van de diensten kan geen aanleiding geven tot enige vorm van schade vergoeding.
 4. Vanaf de vervaldatum is er een intrest verschuldigd van 10% van rechtswege en zonder ingebrekestelling.
 5. Bij niet betaling binnen de 30 dagen na factuurdatum wordt het onbetaalde bedrag van rechtswege en zonder
 6. ingebrekestelling, en ten titel van forfaitaire schadevergoeding verhoogd met 10% met een minimum van 125 EUR.
 7. Alle betwistingen behoren tot de bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen.

 

De klant bevestigd bij reservatie akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Onze springkastelen

Legerbasis

Legerbasis

1 dag: € 140
2 dagen: € 180
Duivel

Duivel

1 dag: € 150
2 dagen: € 220
Racebaan met go-karts

Racebaan met go-karts

1 dag: € 290/370
2 dagen: € 400/520
Go-karts zonder racebaan

Go-karts zonder racebaan

1 dag: € 30/60
2 dagen: € 50/80
Dino run 14m

Dino run 14m

1 dag: € 280
2 dagen: € 400
Graffity Run 21m

Graffity Run 21m

1 dag: € 400
2 dagen: € 580
Graffity run 19m

Graffity run 19m

1 dag: € 340
2 dagen: € 490
Pink Unicorn

Pink Unicorn

1 dag: € 130
2 dagen: € 170
Graffity Run 18m

Graffity Run 18m

1 dag: € 320
2 dagen: € 460
Go-Karts zonder circuit

Go-Karts zonder circuit

1 dag: € 30 / 60
2 dagen: € 50 / 80
Graffity run 14m

Graffity run 14m

1 dag: € 280
2 dagen: € 400
Dino Run 20m

Dino Run 20m

1 dag: € 360
2 dagen: € 520
Boerderij

Boerderij

1 dag: € 150
2 dagen: € 220
Flamingo

Flamingo

1 dag: € 120
2 dagen: € 150
Super Piraat

Super Piraat

1 dag: € 170
2 dagen: € 250
Comic Run 13m

Comic Run 13m

1 dag: € 250
2 dagen: € 350
Krokodil

Krokodil

1 dag: € 130
2 dagen: € 170
Sweeper

Sweeper

1 dag: € 420
2 dagen: €
Unicorn Magic

Unicorn Magic

1 dag: € 150
2 dagen: € 220
flamingo summer 2

flamingo summer 2

1 dag: € 150
2 dagen: € 200
Racebaan go-karts

Racebaan go-karts

1 dag: € 290 / 370
2 dagen: € 400 / 520
Rodeostier

Rodeostier

1 dag: € 395
2 dagen: €
Dinopark

Dinopark

1 dag: € 150
2 dagen: € 200
Comic Run 18m

Comic Run 18m

1 dag: € 330
2 dagen: € 470
foodtruck drinks & snacks

foodtruck drinks & snacks

1 dag: € €100 of €12
2 dagen: € op aanvraag
Graffity Run vanaf 30m tot 51m

Graffity Run vanaf 30m tot 51m

1 dag: € 520-1000
2 dagen: € 760-1480
Flamingo Summer 1

Flamingo Summer 1

1 dag: € 150
2 dagen: € 220
Graffity run 21m

Graffity run 21m

1 dag: € 430
2 dagen: € 610
Super Dino

Super Dino

1 dag: € 170
2 dagen: € 250
Brandweer

Brandweer

1 dag: € 140
2 dagen: € 180

Contacteer Boem-Patat

Heeft u een vraag voor ons? Wenst u meer informatie over één van onze springkastelen of een vrijblijvende offerte? Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk. U kan ons ook bellen op 0476/894358 of mailen naar info@boem-patat.be