Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
logo

Onze verkoopsvoorwaarden

Voorwaarden bij reservatie.

 1. Reservatie De reservatie is pas definitief en geldig nadat het reservatieformulier is ingevuld door Boem-Patat waarna de klant deze naleest en bevestigd.
 2. Annulatie Bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot 24 uur voor levering. Daarna zullen we € 50 aanrekenen. Het kosteloos annuleren telt enkel bij slecht weer. Voor andere annulaties zullen we altijd € 50 factureren. Bij slecht weer vragen we ook om de reservatie, indien mogelijk, naar een andere datum te verplaatsen. Onder slecht weer wordt verstaan aanhoudende regenvoorspellingen.
 3. Betaling De betaling van het saldo van de gehuurde attracties gebeurt contant bij in ontvangst name van de gehuurde attracties OF op voorhand per overschrijving. Zorg dan voor een betalingsbewijs van de huurprijs bij levering. Zonder dit betalingsbewijs kan de levering niet plaatsvinden en dienen we de huurprijs alsnog aan de rekenen. Onze huurprijzen zijn inclusief BTW.
 4. Kortingen Lees steeds de voorwaarden op onze website i.v.m. de kortingen die wij aanbieden. Steeds bij reservatie vermelden met welke korting de klant wenst te reserveren. De kortingen worden bij reservatie doorgevoerd Waardebon of cadeaubon kunnen wel bij levering van de totaalprijs afgetrokken worden. Korting en een waardebon kan samen gebruikt worden, tenzij anders vermeld staat in de voorwaarden van de kortingen.
 5. Waarborg Voor sommige producten vragen wij een waarborg. Dit staat dan steeds bij het product in kwestie vermeld en dient tevens voor de levering voldaan te worden. Als u ook de waarborg per overschrijving betaald zorg dan voor een betalingsbewijs.
 6. Levering, ophalen & plaatsing De levering is gratis in de door ons opgegeven regio. Qua uren kan je kiezen, levering tussen 08u-10u en 10u.-12u. Uren ophalen kan je kiezen tussen 18u-20u, 20u-22u. en 22u.-24u. In de mate van het mogelijke houden we hier zeker rekening mee. Ten laatste de dag voor de levering ontvangt u een sms met het juiste uur van levering. Voor de plaatsing /ophalen hebben wij een vrije doorgang nodig van 1,20 meter. Leveren door het huis kan indien nodig maar er moet zeker 1,30 meter deurbreedte zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die eventueel in huis word aangericht bij de levering/ophalen. Indien op het afgesproken tijdstip niemand aanwezig is om de attractie in ontvangst te nemen zal de attractie toch aangerekend worden. In geval van niet of laattijdige levering, buiten de wil van de verhuurder, zal de klant geen enkele schadevergoeding kunnen eisen van de verhuurder.
 7. Bij reservatie gaat de huurder automatisch akkoord met al onze voorwaarden.
 8. Plaatsing De attractie dient op een vlakke en zachte ondergrond, bij voorkeur gras, klinkers, asfalt, geplaatst te worden. Het mag niet geplaatst worden op een puntige ondergrond (stenen, glas,...).De blower van het springkasteel mag nooit afgedekt worden.
 9. Voorzieningen De huurder moet stroom van 220V en 16A voorzien.

 

Voorwaarden Boem-Patat bij levering

 1. Plaatsing De attractie dient op een vlakke en zachte ondergrond, bij voorkeur gras, klinkers, asfalt, geplaatst te worden. Het mag niet geplaatst worden op een puntige ondergrond (stenen, glas,...).De blower van het springkasteel mag nooit afgedekt worden. Deze is bestand tegen water. Indien u de blower uitschakelt mag deze weer worden aangezet als de motor volledig tot stilstand gekomen is. Indien de attractie bij de huurder overnacht, zal de huurder instaan voor het afkoppelen van de blower en het veilig wegbergen er van. Het springkasteel mag na opstelling niet verplaatst worden. De toevoerbuis tot de motor moet steeds gestrekt liggen (voorkomt verbranding van de motor)
 2. Waarborg Voor sommige producten vragen wij een waarborg. Dit staat dan steeds bij het product in kwestie vermeld en dient tevens bij levering voldaan te worden. Als u ook de waarborg per overschrijving betaald zorg dan voor een betalingsbewijs.
 3. Ondergrond Op een zanderige ondergrond moet de blower op houten platen of op karton kunnen gezet worden zodat deze geen zand kan aanzuigen. Indien dit niet of onvoldoende is gebeurt en de blower is bij ophalen vol zand zal de herstelschade gefactureerd worden aan de klant.
 4. Aansprakelijkheid De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen veroorzaakt door het gehuurde voorwerp tijdens de huurperiode. Alle schade anders dan normale slijtage, alsook eventuele reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik zullen worden aangerekend aan de huurder. De huurder blijft verantwoordelijk voor de volledige huurperioden.
 5. Verantwoordelijkheid De verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens het gebruik, de op- of afbouw, schade aan grasvelden en andere ondergronden, schade aan elektrische installaties. U kan, indien gewenst, bij uw verzekeringsagent een extra verzekering afsluiten, welke elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvangst name tot de weder afgifte, met afstand van elk recht op verhaal lastten de verhuurder. Permanent toezicht van een volwassene is ten strengste aanbevolen. De huurder is verantwoordelijk wanneer het springkasteel bij hen geleverd wordt voor diefstal of beschadiging van het Springkasteel en het bijhorend materiaal. Er wordt dan ook verwacht dat de huurder vanaf dan waakzaam toe kijkt op de gehuurde goederen.
 6. Gebruik van de attracties Brillen, schoenen, sleutelhangers of andere puntige voorwerpen zijn strikt verboden tijdens het gebruik van de attractie . Dit om materiële en lichamelijke schade te voorkomen. Het is verboden om op de muren te klimmen of te hangen. Verboden te eten of te drinken op de attractie. Het voorste gedeelte dient enkel als opstap. Hierdoor is het uit veiligheidsoverwegingen ook verboden hierop te springen. Een attractie is ontworpen voor kinderen. Permanent toezicht van een volwassene is ten strengste aanbevolen.
 7. Voorzieningen De huurder moet stroom van 220V en 16A voorzien. De huurder zorgt voor een vrije doorgang van 1,50 meter om het springkasteel tot op zijn plaats te krijgen. zorg rond de attractie minstens voor een meter extra ruimte.
 8. Bij levering zal de huurder een huurovereenkomst tekenen. Hiermee verklaart de huurder alle huurvoorwaarden, gebruiksvoorwaarden en factuurvoorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan. Ook bevestigt de huurder op hoogte te zijn van de werking van het gehuurde goed en heeft hij notie genomen van de goede staat van de attractie.
 9. Extra kost voor huurder bij het niet naleven van deze regels.

*Bij annuleren van de attractie binnen de 24u voor levering € 50.
* Als bij levering niemand aanwezig is en de attractie mee terug gaat: de huurprijs.
* Als er niet de voldoende ruimte is of geen 1,20 m doorgang € 80.
* Waarborg kan ingetrokken worden als de afspraken niet werden nageleefd.
* De waarborg kan ingetrokken worden als er voorwerpen verloren zijn gegaan.
* Als bij het ophalen verlengkabel of andere materialen van Boem-Patat zijn vragen wij € 60
* Wanneer de attractie uitzonderlijk vuil of etensresten worden aangetroffen €40
*Scheuren in de naden(stiksel) van de attractie door de huurder zelf gemeld voor ingebruikname van de attractie € 0
*Scheuren in de naden (stiksel) van de attractie vastgesteld door de verhuurder € 100.
*Scheuren in de attractie zelf (zeil): Forfaitair € 250

Deze prijzen zijn excl. Btw.

De huurder is verantwoordelijk voor gebeurende ongevallen en niet Boem-Patat.

 

Specifieke factuurvoorwaarden:

 1. Al onze facturen zijn contant te betalen op onze maatschappelijke zetel. Zie punt 3 voorwaarden reservatie.
 2. Elk bezwaar tegen de factuur moet onze maatschappelijke zetel schriftelijk en aangetekend binnen de 8 dagen na factuurdatum bereiken en dit op straffe van verval.
 3. Te late uitvoering van de diensten kan geen aanleiding geven tot enige vorm van schade vergoeding.
 4. Vanaf de vervaldatum is er een intrest verschuldigd van 10% van rechtswege en zonder ingebrekestelling.
 5. Bij niet betaling binnen de 30 dagen na factuurdatum wordt het onbetaalde bedrag van rechtswege en zonder
 6. ingebrekestelling, en ten titel van forfaitaire schadevergoeding verhoogd met 10% met een minimum van 125 EUR.
 7. Alle betwistingen behoren tot de bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen.

 

De klant bevestigd bij reservatie akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Onze springkastelen

Dinopark

Dinopark

1 dag: € 160
2 dagen: € 240
Racebaan go-karts

Racebaan go-karts

1 dag: € 270 / 370
2 dagen: € 405 / 555
Pink Unicorn

Pink Unicorn

1 dag: € 160 btw incl.
2 dagen: € 240 btw incl.
Rodeostier

Rodeostier

1 dag: € 300 btw incl.
2 dagen: € 450 btw incl.
Graffity Run 1 (18m)

Graffity Run 1 (18m)

1 dag: € 330
2 dagen: € 495
Formula1 Run (9m)

Formula1 Run (9m)

1 dag: € 190 btw incl.
2 dagen: € 285 btw incl.
Duivel Slide

Duivel Slide

1 dag: € 200 / 280
2 dagen: € 300 / 420
Super Piraat

Super Piraat

1 dag: € 190 incl. btw
2 dagen: € 285 incl. btw
Go-Karts zonder circuit

Go-Karts zonder circuit

1 dag: € 25 / 50
2 dagen: € 35 / 75
Dragons World

Dragons World

1 dag: € 160 btw incl.
2 dagen: € 240 btw incl.
Sportarena

Sportarena

1 dag: € 200 btw incl.
2 dagen: € 300 btw incl.
Graffity Run 3 (30m)

Graffity Run 3 (30m)

1 dag: € 530
2 dagen: € 795
Dory IPS

Dory IPS

1 dag: € 180 btw incl.
2 dagen: € 270 btw incl.
Tafelvoetbal met bodem

Tafelvoetbal met bodem

1 dag: € 220 / 280
2 dagen: € 330 / 420
Sweeper

Sweeper

1 dag: € 350 btw incl.
2 dagen: € 525 btw incl.
Unicorn

Unicorn

1 dag: € 170 btw incl.
2 dagen: € 250 btw incl.
Koeienstal

Koeienstal

1 dag: € 140 btw incl.
2 dagen: € 210 btw incl.
Super Haai

Super Haai

1 dag: € 190 incl. btw
2 dagen: € 285 incl. btw
Dino Run 20m

Dino Run 20m

1 dag: € 270 / 280 / 350
2 dagen: € 405 / 420 / 525
Flamingo

Flamingo

1 dag: € 160
2 dagen: € 240
Graffity Run 2 (21m)

Graffity Run 2 (21m)

1 dag: € 380 btw incl.
2 dagen: € 570 btw incl.
Brandweer

Brandweer

1 dag: € 180
2 dagen: € 270
Levende Tafelvoetbal

Levende Tafelvoetbal

1 dag: € 180 btw incl.
2 dagen: € 270 btw incl.
Dory

Dory

1 dag: € 140 btw incl.
2 dagen: € 210 btw incl.

Contacteer Boem-Patat

Heeft u een vraag voor ons? Wenst u meer informatie over één van onze springkastelen of een vrijblijvende offerte? Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk. U kan ons ook bellen op 0476/894358 of mailen naar info@boem-patat.be